Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا صفری،مدیر درمان تامین اجتماعی همدان با اشاره به وضعیت جذب متخصصان در استان گفت: چند سال اخیر با جذب متخصص داخلی، قلب، چشم پزشکی، پوست و زنان، جراحان ارولوژی، گوش و حلق و بینی و پزشکان داروساز و دندانپزشک بسیاری از مشکلات واحد‌های تابعه رفع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: کمبود پزشک متخصص به ویژه متخصص رادیولوژی، جراح عمومی، متخصص طب اورژانس، متخصص ارتوپدی و جراح مغز و اعصاب از جمله چالش‌های همیشگی این مدیریت بوده است.

صفری با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری در جذب تخصص‌ها در قالب طرح «پرکیس» یا پزشک میهمان داشته‌ایم گفت: البته همچنان نیاز به جذب پزشک در این تخصص‌ها وجود دارد.

او با بیان اینکه با توجه به ارتقای درمانگاه‌های اسدآباد، تویسرکان و نهاوند به سطح تخصصی این مراکز نیازمند جذب متخصص اطفال، زنان و داخلی هستند تاکید کرد: پیگیری در خصوص جذب متخصص وجود دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: چالش جذب پزشک مسؤول فنی آزمایشگاه و رادیولوژی نیز در درمانگاه‌ها به ویژه در شهرستان‌های تابعه موضوع پروانه بهره‌برداری و دیجیتال کردن تجهیزات تصویربرداری را تحت تاثیر قرار داده است.

او گفت:در ابتدای برنامه حذف دفترچه در مراکز ملکی، جلسات آموزشی و هماهنگی و بازدید‌های نظارتی به منظور رفع ابهامات و چالش‌های اجرایی برگزار شد و به سرعت به وضعیت حذف کامل نسخ دستی رسیدیم.

او بیان کرد: در بخش درمان غیر مستقیم نیز مراکز طرف قرارداد همکاری بسیار خوبی با طرح داشته‌اند و همکاران دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی با تعامل مستمری که با این مراکز داشته‌اند، مشکلات خود را پیگیری و رفع کردند.

مدیر درمان تامین اجتماعی همدان خاطرنشان کرد: از آنجا که حذف دفترچه در مراکز طرف قرارداد به عوامل بسیاری وابسته است و مستلزم وجود زیرساخت‌های لازم در مراکز طرف قرارداد و صدور کارت‌های هوشمند برای بیمه‌شدگان یا استفاده از ظرفیت کارت‌های هوشمند ملی است، تا تحقق کامل اهداف آن فاصله زیادی وجود دارد.

 او با اشاره به اینکه اجرای طرح حذف دفترچه در مراکز ملکی منجر به سرعت و دقت بیشتر در ارائه خدمات درمانی شده و از خطا‌های دارویی و زمان انتظار بیمه‌شدگان کاسته است تاکید کرد: این مهم باعث کاهش تعداد مراجعات برای تعویض دفترچه شده است.

صفری با بیان اینکه در صورت رفع چالش‌هایی نظیر اختلالات احتمالی در سیستم استحقاق درمان، رضایت بیمه‌شدگان از این خدمات افزایش خواهد یافت گفت: با برقراری امکان لینک به تصویر کارت ملی بیمه‌شدگان، کنترل هویت گیرندگان خدمات و پیشگیری از تقلب خواهد شد.

او  در خصوص ارتباط مدیریت درمان تامین اجتماعی با دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: در سال‌های اخیر تعامل سازنده‌ای با سطوح مختلف مسؤولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی همدان برقرار بوده و تلاش شده با جلب همکاری بین بخشی، خدمات بهتری به بیمه شدگان ارائه شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان تصریح کرد: حوزه مدیریت بحران و حوادث و فوریت‌ها، اعتبار بخشی و نظارت بر مراکز درمانی، صدور پروانه بهره‌برداری مراکز و استانداردسازی فضا‌های درمانی از جمله عرصه‌های تعامل مدیریت درمان با دانشگاه علوم پزشکی است.

او به وضعیت اعتباربخشی مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: هر دو بیمارستان تابعه استان در آخرین ارزیابی رسمی اعتباربخشی موفق به احراز درجه یک شده‌اند و در ارزیابی‌های مستمر اعتباربخشی نیز همکاران ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی، تلاش‌های بیمارستان‌های تابعه در استقرار استاندارد اعتباربخشی را مورد تحسین قرار داده‌اند.

صفری عنوان کرد: در یک دوره از ارزیابی‌های مستمر سال ۹۷ بیمارستان دکتر غرضی ملایر از نگاه ارزیابان بیشترین امتیاز را در بین بیمارستان‌های سطح استان احراز کرده است.

او گفت: سال‌های قبل نیز بیمارستان آتیه موفق به احراز درجه یک مثبت اعتبار بخشی شده و تنها بیمارستان سطح استان است که در تاریخچه فعالیت خود یک دوره رتبه یک عالی را آن هم در سال ۸۳ احراز کرده است.

انتهای پیام/ا

جذب پزشک میهمان در تامین اجتماعی همدان

منبع: فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار