Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، مهدی عیسی‌زاده در تشریح دستور کار دیروز صبح کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از حضور مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این نشست خبر داد و گفت: در این نشست 4ساعته موضوع واگذاری 32 هزار میلیارد تومان از سهام 9 شرکت دولتی که بابت بدهی به تامین اجتماعی واگذار شده بررسی شد تا اطمینان خاطر داشته باشیم که این مبلغ به جیب بیمه‌شدگان می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: در رابطه با واگذاری نگران‌هایی وجود داشت که قرار شد سازمان تامین اجتماعی برای مجلس شفاف‌سازی کند و هر چند که سهام 9 شرکت واگذار شده اما با دقت لازم شرکت‌های زیان ده را مورد بررسی قرار دهد.

وی ادامه داد: موضوع دفترچه های درمان سازمان تامین اجتماعی هم در نشست امروز بررسی شد که بر اساس اظهارات آقای سالاری تمامی افراد تحت پوشش تا پایان سال 1400 می‌توانند بدون دفترچه و نسخه با مراجعه به تمامی پزشکان سراسر کشور و مراکز درمانی اعم از خصوصی و دولتی امور درمانی خود را پیگیری کنند و همچنین پزشکان و داروخانه‌ها هم تمامی حق الزحمه خود را از سازمان دریافت می‌کنند و این خبری بسیار خوشحال‌کننده است و ما هم کمک خواهیم کرد که این مهم سریع‌تر تحقق یابد.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی از بررسی بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی در نشست دیروز خبر داد و گفت: اختلاف نظرها و روایت‌های مختلفی در مورد میزان این بدهی وجود دارد که بر اساس حدسیات مبلغ بدهی تا پایان سال 98، 180 هزار میلیارد تومان است و ما هم تلاش خواهیم کرد که مبلغی به این عدد اضافه کنیم که بنا به گفته مسئولان تامین اجتماعی اگر مبلغی به 180 هزار میلیارد تومان اضافه شود حداقل تا سه سال به راحتی می‌توانند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را اجرایی و تضمین کنند.

وی تصریح کرد: هر چند ما هیچ گونه تعهدی به تامین اجتماعی نداریم اما با توجه به اینکه افراد تحت پوشش تامین اجتماعی جزو دهک‌های پایین جامعه هستند بنابراین مجلس در این راستا خود را موظف می‌داند که از باب نظارتی امور مربوط به بیمه‌شدگان را پیگیری کند و نظارت کارشناسانه، عالمانه، آگاهانه و هوشمندانه را داشته باشد تا بتوان با تبادلات و همکاری با دولت، طلب تامین اجتماعی را تا جایی که برای دولت مقدور است مطالبه کند و تحویل بگیرد تا تامین اجتماعی با خیال راحت و بدون دغدغه بتواند مطالبات بیمه‌شدگان را پرداخت کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه نشست‌هایی را برای بررسی وضعیت صندوق‌ها برگزار خواهیم کرد، یادآور شد: برای شستا برنامه‌هایی داریم و با تامین اجتماعی هم نشست‌هایی را برگزار خواهیم کرد تا به یقین برسیم که فاصله حقوق‌ها متناسب شود.

پربیننده ترین معافیت مالیاتی چه تغییراتی می‌کند؟ کالاهای اساسی کوپنی می‌شود؟ بسته پیشنهادی سازمان بورس فردا در مجلس بررسی می‌شود عرضه مسکن باید متناسب با تقاضا افزایش یابد/ ساخت 1میلیون مسکن با سود تسهیلات تک رقمی و زمین ارزان ساماندهی سهام عدالت در دستورکار کمیسیون‌اقتصادی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی بدهی دولت رد دیون شرکت های دولتی سهام دولتی واگذاری سهام دولتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی